Yoga-oevelse-billed

Yoga i naturen


YOGA i naturen styrker alle dine sanser yderligere og påvirker dit sind positivt. Oplevelsen af lyset, farverne, lydene og kontakten til jorden giver dig en helt unik oplevelse. Jeg har blandt andet prøvet udendørs YOGA i de østrigske bjerge, på den jydske hede, i en park i Århus og ved Vesterhavet. Alt sammen forskellige og helt fantastiske unikke YOGA oplevelser.


YOGA er et redskab til at leve livet i balance både fysisk og mentalt. Derudover styrkes dine muskler, din kropsbevidsthed, din smidighed og din balance som en ekstra bonus. Vi er konstant i gang og påvirkes af “larm” alle steder fra. Når vi altid er i gang, spænder vi ubevidst i kroppen, og får svært ved at mærke os selv. Kroppen fortæller os ofte, at noget er galt. Måske gør ryggen ondt hver gang vi er i en stresset periode, men hjernen har travlt med noget andet, og har ikke tid til at finde ud af hvorfor.


Et højt stressniveau kan reduceres med YOGA. De blide stræk, det dybe åndedrag og nervesystemet der påvirkes og beroliges. Du bliver bevidst og kan mærke dig selv. Når vi er ude og får lyset, farverne, stilheden og alle de andre smukke påvirkninger, danner vi serotonin (lykkehormon) og dermed glæde, velbehag og lykkefølelse. Samtidig reducerer vi vores stresshormoner, og kroppen udløser endorfiner, der giver en følelse af overskud og energi.


Det er utrolig vigtigt for kroppen at koble fra for en stund. Med YOGA i Nature Mind tømmer du hovedet, kommer ned i kroppen, og sætter gang i nye tanker - måske endda de kreative. YOGA, natur og meditation supplerer hinanden på bedste vis.

Forskningen siger om yoga i naturen:


  • Betydeligt reducerede følelser af stress, angst og smerter
  • Sænkning af kroppens produktion af cortisol (stresshormon)
  • Stigning i produktionen af oxytocin ("fred / kærlighedshormon") 
  • Øget følelse af ro, velvære, motivation og inspiration

Vores aktiviteter

Psykomotorik-ikon
Nedtoning-ikon

Psykomotorik:


Kropslige øvelser, afspænding og refleksion er øvelser, der giver os større bevidsthed om oplevelsen af stress og hvordan stress forebygges.

Læs mere

Nedtoning:


Nedtoning er musik, hvor du oplever at tonerne daler ned over dig, sindet tones ned og du har mulighed for at opleve en ganske særlig form for ro

Læs mere

Qi-Gong-ikon
Kreativitet-ikon

Qi Gong:


Qi Gong og Tai Chi en fælles-betegnelse for fysiske øvelser, der kombinerer bevægelse, særlig åndedrætsteknikker og meditation.

Læs mere

Yoga-ikon
Mindfulness-ikon

Yoga:


YOGA i naturen styrker alle dine sanser yderligere og påvirker dit sind positivt. Oplevelsen af lyset, farverne, lydene og kintakten til jorden giver dig en helt unik oplevelse.  Læs mere

Mindfulness:


Mindfulness er, når du er fuld opmærksom og nærværende til stede i dit liv lige nu med alt det, der er, sådan som det er.

Læs mere

Nature-Mind-Logo-bund

Kontakt os

61 71 02 67 eller 20 47 88 93

Idom Åvej 5, Idom

7500 Holstebro

CVR 26 30 35 59

Den-Europaeiske-Landbrugsfond-for-Udvikling-af-Landdistrikterne-maerke

Copyright © All Rights Reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend