Nature-Mind-aktivitet-billed

I Nature Mind samarbejder flere forskellige kompetente mennesker om, at give dig de bedste redskaber til at genopdage hvordan du har det, når du er rolig og afslappet.


Et lille pusterum i naturen med f.eks. yogaøvelser, mindfulness, kreative opgaver, individuel coaching og tid til refleksioner, vil kunne påvirke hverdagen i en positiv retning. Og redskaberne er så enkle, at du kan bruge dem hjemme på egen hånd bagefter.

I Nature Mind udvikler vi de individuelle strategier, så den enkelte deltager får størst muligt udbytte af deltagelsen.

Helle Niewald - ejer af Nature Mind


Jeg har arbejdet med udvikling af trivsel og arbejdsglæde og forebyggelse af stress i små og store virksomheder.

Det er vigtigt at adressere stress i relation til ens job, men der er også et stort stykke arbejde, som man selv skal igang med, hvis man oplever stresssymptomer over længere tid.

 

Sammen kan vi både dække en mere teoretisk-praktisk tilgang til hvad stress er og hvad forskellen er på travlhed og stress. Jeg er tilknyttet Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, hvor jeg er med i et forskningsprojekt om stressforebyggelse i daginstitutioner. Jeg er derfor fuldt opdateret på den nyeste stressforskning og på hvordan man kan arbejde med stressforebyggelse i organisationer.

Helle-Niewald-ejer-af-Nature-Mind-portraet
Anne-Mette-Svarre-Byrialsen-ejer-af-Nature-Mind-portraet

Anne-Mette Svarre Byrialsen - ejer af Nature Mind.


Gennem mit arbejdesliv har jeg arbejdet med trivsel, glæde og livsduelighed som lærer, coach og gennem mindfulness.


Jeg har selv haft stress inde på livet, hvilket har bevirket at jeg har måttet se på mit liv med nye øjne. For 5 år siden valgte jeg derfor at tage et mindfulness kursus.

Dette kursus var med til at ændre mit liv. Jeg fik min egen mindfulnesspraksis, og har siden prøvet at tjekke ind med mig selv hver dag, så jeg er bevidst om, hvordan jeg har det. Jeg prøver at leve mit liv mindful, så autopiloten ikke tager over og kommer til at styre mit liv. Mindfulness er for mig blevet en måde at være i verden på.


Efterfølgende har jeg taget en mindfulness-, og en coach uddannelse, som giver mig kompetencer til at videre formidle redskaber til nærvær, ro, fordybelse, afstresning og at arbejde dybt med sig selv.

Karen Margrethe Madsen


Jeg er uddannet organist og korleder. Jeg har i 25 år været organist i Idom og Råsted kirker og har i de senere år haft en månedlig koncert, kaldet nedtoning. Vi tænder stearinlysene og koncerten har det formål at tone sindet ned, så tilhørerne kan gå fra kirken med ro i sjælen. Det er klassisk musik som virker beroligende på mennesker, uanset om de har en religiøs tilknytning til kirken.
Jeg har gennem flere år taget forskellige former for efteruddannelse bl.a. kursus over flere dage i stille-gudstjenester.

Karen-Margrethe-Madsen-Nature-Mind-ansat-portraet
Tina-Salquist-Nature-Mind-ansat-portraet

Tina Salquist


Jeg har de sidste 5 år dyrket YOGA af forskellige stilarter og er uddannet Hatha YOGA instruktør. Har p.t. et hold i Idom-Råsted Idrætsforening
Hatha YOGA er træning som forbedrer smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. Det strækker og styrker kroppen og løsner spændinger. Vi bruger de kalssiske yogastillinger i et roligt tempo.
Hatha YOGA giver dig ro i sindet og velvære i kroppen.


Henriette Futtrup Jacobsen


Jeg er 30 år og uddannet Psykomotorisk terapeut i januar 2014. Førhen var fagtitlen afspændingspædagog.

Jeg har i mit arbejdsliv beskæftiget mig med forskelligartet undervisning og udviklingsarbejde indenfor det kropslige, psykosociale og faglige område.


Som tidligere underviser i fysiologi på VIA University College har jeg ikke bare en dybdegående viden om de bagvedliggende fysiologiske mekanismer ift. stress og antistress, men også god erfaring ift. at videreformidle det svære faglige indhold på en pædagogisk og forståelig måde.


For at forebygge stress, handler det om at skabe balance imellem aktivitet og restitution. Afspænding i naturen giver dig dyb afslapning, ro og velvære. Når vi arbejder med afspænding, vil du opleve at din krop kommer ned i gear og fordrer kroppens ro-hvile system til at tage over, således vi kan restituere kropsligt og mentalt.

Henriette-Futtrup-Jacobsen-Nature-Mind-ansat-portraet
Tal-Kita-Nature-Mind-ansat-portraet

Tal Kita


Siden 2009 har jeg praktiseret yoga forskellige steder i verden og lært om yogafilosofi. Jeg er hvad man kalder autodidakt yogaunderviser, og siden 2013 har jeg undervist i begynder-yoga i Danmark.


I 2014 blev jeg certificeret instruktør i LesMills BodyBalance, som er en kombination af yoga, Tai Chi og pilates. Jeg har siden arbejdet i fitnesscentere, FOF Nordvestjylland, FIF Hjerm, Idom-Råsted idrætsforening, forskellige institutioner i Holstebro samt for private grupper.
I 2019 startede jeg også på en Qi Gong uddannelse i Aarhus. Qi Gong er en kategori inden for Tai Chi, hvor man gennem langsomme bevægelser søger at opnå ro og balance i kroppen og sjælen -
meditation i bevægelse.


I 2019 startede jeg min egen virksomhed på fuld tid. For mig er yoga et middel til at arbejde med
kroppen, åndedrættet og sjælen.

Nature-Mind-Logo-bund

Kontakt os

61 71 02 67 eller 20 47 88 93

Idom Åvej 5, Idom

7500 Holstebro

CVR 26 30 35 59

Den-Europaeiske-Landbrugsfond-for-Udvikling-af-Landdistrikterne-maerke

Copyright © All Rights Reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend